Protectii Ceramice Nanolex

 

Si3D

Este extrem de rezistenta la intemperii si actiuni chimice, care, pe rand, asigura o excelenta protectie la coroziune, avand ca proprietati usurinta in curatare. Nanolex Si3D poate, de asemenea, sa mareasca intreaga duritate a vopselei cu pana la 9H+, prin adaugarea unui invelis transparent, cu efect de intunecare de culoare pe suprafata tratata. In functie de numarul de straturi de Nanolex Si3D aplicate, grosimea invelisului poate varia. Grosimea invelisului, combinata cu natura structurala sofisticata a matricei Nanolex Si3D, face ca suprafata invelitoare sa reziste la abraziunea cauzata de spalarea frecventa si confera rezistenta impotriva majoritatii substantelor chimice.

O parte importanta stratului de protectie auto sunt solventii. Consistenta lichidului, vascozitatea si volatilitatea produsului depind foarte mult de solventii utilizati. Nanolex Car Care nu include solventi aromatici in formula produselor sale din cauza potentialului ridicat de  periculozitate pentru sanatate, utilizarea acestora facandu-se astfel in conditii de siguranta intr-un mediu inchis. Protectia pentru vopsea Si3D are proprietati foarte bune de “eliberare solvent” – aproximativ 90% din solventi se evapora in timpul primelor 24 de ore, restul de 10% evaporandu-se in decurs de o saptamana. Va rugam sa notati si faptul ca evaporarea solventului depinde de asemenea in mare masura de temperatura si de conditiile meteorologice.

 

Si3D HD

Structurata pe modelul tehnologiei unice de acoperire Nanolex Si3D, versiunea de Inalta Densitate a Si3D afiseaza o varietate de beneficii suplimentare, ceea ce duce la dotarea clientilor nostri cu un produs ferm, de neegalat, printre detailerii profesionisti. Bazata inca pe compusi fara fluor si ambalata intr-un continut si mai solid, formula a fost in continuare perfectionata. Combinatia dintre matricea hibrida Nanolex 3D cu metacrilat de metil (MMA) / acrilat de etil (EA), copolimer si un agent de protejare chimica / de reticulare, optimizeaza puternic suprafata de impregnare, oferind in acelasi timp o rezistenta exceptionala, flexibilitate si durabilitate la exterior si imprima, de asemenea, un luciu profund stralucitor. Datorita densitatii foarte imbunatatite a protectiei pentru vopsea, se realizeaza o perfecta rezistenta si duritate de blocare, avand ca rezultat o rezistenta crescuta la produse chimice concentrate si agenti de curatare, precum si la coroziune. Sistemul incorporat de blocare/absorbtie UV asigura protectie fata de impactul mediului si fata de degradarea indusa de UV, completand caracteristicile protectiei pentru vopsea.

Performanta si rezistenta Nanolex Si3D HD, precum si aplicarea usoara si eficienta a acesteia, au fost realizate prin gasirea si elaborarea unui echilibru perfect intre multe elemente diferite, inclusiv cele mai bune materii prime adecvate si raportul lor de amestecare perfecta, amestecul dintre duritatea si flexibilitatea protectiei pentru vopsea, grosimea stratului si netezimea suprafetei, unghiul ideal de contact cu apa, si multe altele. Nanolex Si3D HD a fost proiectat si este disponibil pentru clientii profesionisti care cauta un grad mai mare de protectie pentru vopsea, cu o si mai mare rezistenta, performanta si duritate. Nanolex Si3D HD a fost dezvoltat, testat si produs in Germania.