GTECHNIQ CRYSTAL SERUM LIGHT

  • Luciu incredibil
  • Durabilitate intr 3 si 5 ani
  • Rezistenta crescuta impotriva zgarieturilor fine si a degradarii chimice
     
Crystal Serum Light ofera 80% din performantele lui Crystal Serum Ultra.
Pretul pentru aplicare incepe de la 1500lei

Crystal Serum Light este versiunea light a faimosului Crystal Serum Ultra – o protectie ceramica care daca nu este aplicata corect poate fi indepartata doar cu hartie abraziva de 1500 si multa munca.

Cand vine vorba de luciu, rezistenta la zgarieturi fine, respingerea contaminantilor si a murdariei, Gtechniq Crystal Serum Light si Ultra sunt varful de lance in protectia vopselei.

Beneficii

Serum Light formeaza un strat ceramic transparent si ultra-rezistent cu o duritate 9H. Odata aplicat, nivelul de luciu va ramane la un nivel superior pentru o perioada de timp mai indelungata fata de produsele traditionale de protectie a vopselei. De asemenea curatarea va fi mult mai usoara datorita nivelului ridicat de respingere a contaminantilor.

Stratul ceramic format este foarte dens si rezistent la substantele chimice atat alcaline cat si acide(pH2 – pH12). Aceasta caracteristica face ca rasina de copac, bitumul sau petele de apa sa fie usor de indepartat.

Comparativ cu ceara auto naturala sau cu polimeri, Crystal Serum Ultra si Serum Light pot rezista la temperature cuprinse intre -40 grade Celsius pana la +250 grade Celsius.